Klimaat KPI's in KPI-Live (Do. a.s. -11 juli- 13:30)

9/7/2024

donderdag 11 juli: KPI-Live over broeikasgassen

De laatste KPI-Live voor de zomer gaat over klimaat KPI's. Broeikasgassen dragen bij aan klimaatverandering. Zowel door overheden als door het bedrijfsleven worden ambitieuze doelen gesteld om de emissie van broeikasgassen uit de landbouw te verminderen. Via deze KPI's worden de bijdragen van het individuele landbouwbedrijf aan die doelen inzichtelijk gemaakt.

Waar de voedselindustrie kijkt naar hun klimaatvoetafdruk per kg product, is dat voor een geografische gebied niet voldoende. We willen allemaal 'emissiereductie' maar de discussie over hoe die uit te drukken blijft maar opsteken. 

Het kennisconsortium komt met een verrassende oplossing in deze discussie. Je krijgt een sneak preview van een kraakverse (nog niet verschenen) publicatie. Onderzoekers Marion de Vries en Joan Reijs lichten toe en zijn er voor al jullie vragen. Ook LVVN is aanwezig om vragen te beantwoorden over hoe verder.

Doe mee aan KPI-Live, de online talkshow!

wanneer: donderdag 11 juli 13.30-14.45

waar: online via Zoom. Schrijf je voor donderdag in voor de nieuwsbrief en je ontvangt op donderdagmorgen de inloglink.

Ik doe mee

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit kun je verwachten: Hoe kunt u als boer zelf aan de slag? Hoe zitten beloningssystemen in elkaar? Hoe wordt in de pilots met data omgegaan? Hoe zorgt het Ministerie voor integraal beleid?

Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt vanaf nu de laatste ontwikkelingen.
Helaas! Er is iets misgegaan.

Samenwerkings­partners