KPI-Live voorjaar 2023. Wat en wanneer?

7/3/2023

Wat is KPI Live

We willen jullie ook het komende jaar weer in staat stellen van en met elkaar te leren. Tijdens de online bijeenkomst (KPI-Live) kan de laatste stand van zaken uitgewisseld worden. Voorlopig staan de eerste drie bijeenkomsten gepland, die als serie of onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden. De onderwerpen worden gekozen op basis van vragen die binnenkomen. 

Het zijn online bijeenkomsten via Zoom. Als u zich ingeschreven heeft onderaan de pagina (Blijf op de hoogte) ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging in uw mailbox.

Doel

Er is al veel ervaring, waar anderen van kunnen leren. Het doel is dan ook te leren hoe te werken met KPI’s, de pilots in beweging te brengen en uit te voeren. Het gaat van strategie tot praktische details van uitvoering. Iedere vraag die speelt is relevant. Uiteindelijk gaat het erom onderzoek, beleid en praktijk bij elkaar te brengen.

Voor wie

Boeren, professionals, overheidsmedewerkers en wetenschappers betrokken bij het ontwikkelen en testen van KPIs.

Wanneer

Voor de eerste bijeenkomsten hebben we onderwerpen gekozen op basis van eerdere vragen.

  • do. 6 april (13:30-14:45) - Routekaart Kennis & Data. Wat, waar en bij wie over BoerenKPI?
  • wo. 26 april (13:30-14:45) - Stoffenbalans en KPI-aanpak, hoe dragen ze bij aan gebiedsprogrammas?
  • wo. 28 juni - hele dag- Live event: Bedrijfsspecifieke doelsturing en plannen
  • wo. 5 juli (13:30-14:45) -Dashboard, data en meedoen

Mocht u in de toekomst een bijdrage willen leveren, dan horen we dat graag! Ook voor vragen of opmerkingen kunt u zich tot ons richten

Ik doe mee

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit kun je verwachten: Hoe kunt u als boer zelf aan de slag? Hoe zitten beloningssystemen in elkaar? Hoe wordt in de pilots met data omgegaan? Hoe zorgt het Ministerie voor integraal beleid?

Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt vanaf nu de laatste ontwikkelingen.
Helaas! Er is iets misgegaan.

Samenwerkings­partners