KPI-Live najaar 2023. Planning

22/8/2023

BoerenKPI komt in een versnelling, er is veel diversiteit tussen de pilots en tussen de mogelijke toepassingen: er is veel van elkaar te leren. KPI-Live is de ‘talkshow waarbij je zelf aan tafel zit’. In een online sessie praten we elkaar in iets meer dan een uur bij, onder leiding van een gespreksleider en met inbreng van inhoudelijke sprekers. 

Voor komend seizoen staat op het programma: een thematische tour langs de kernset-KPI’s en een rondgang langs de publieke en private toepassingen. 

De bijeenkomsten kunnen onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. Het zijn online bijeenkomsten via Zoom. Als u zich ingeschreven heeft onderaan de pagina (Blijf op de hoogte) ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging in uw mailbox.

Doel

Er is al veel ervaring, waar anderen van kunnen leren. Het doel is dan ook te leren hoe te werken met KPI’s, de pilots in beweging te brengen en uit te voeren. Het gaat van strategie tot praktische details van uitvoering. Iedere vraag die speelt is relevant. Uiteindelijk gaat het erom onderzoek, beleid en praktijk bij elkaar te brengen.

Voor wie

Boeren, professionals, overheidsmedewerkers en wetenschappers betrokken bij het ontwikkelen en testen van KPIs.

Wanneer

De data van alle bijeenkomsten dit najaar vindt u hieronder. De onderwerpen staan erbij vermeld (onder voorbehoud, hangt samen met beschikbaarheid van de sprekers).

  • Dinsdag 5 september (13:30-14:45) - Klaar voor de start?! met de laatste stand van zaken rondom KPIs (inbreng LTO, NAJK, WUR en LNV)
  • wo. 13 sept (13:30-14:45) - Stikstof-KPI's onder de loep
  • wo. 27 sept (13:30-14:45) - Biodiversiteit
  • wo. 11 okt (13:30-14:45) - Gewasbeschermingsmiddelen
  • wo. 25 okt (13:30-14:45) - Bodem
  • wo. 8 nov (13:30-14:45) - Governance
  • wo. 22 nov (13:30-14:45) - Privaat/Publieke toepassingen van KPI-aanpak
  • wo. 6 dec (13:30-14:45) - Detailnivo van inputgegevens

Mocht u nu of in de toekomst een bijdrage willen leveren, dan horen we dat graag! Ook voor vragen of opmerkingen kunt u zich tot ons richten

Ik doe mee

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit kun je verwachten: Hoe kunt u als boer zelf aan de slag? Hoe zitten beloningssystemen in elkaar? Hoe wordt in de pilots met data omgegaan? Hoe zorgt het Ministerie voor integraal beleid?

Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt vanaf nu de laatste ontwikkelingen.
Helaas! Er is iets misgegaan.

Samenwerkings­partners