Kringloopcertificaten en KPI's

13/4/2024

Er zijn weer mooie resultaten geboekt het afgelopen jaar door de kringloopboeren In Midden-Delfland. Het “lijstje met de vinkjes”, met de KPI’s, komt steeds meer centraal te staan. Duurzame prestaties kun je vaak niet zien, bedrijfscijfers van de boer zijn dan behulpzaam in het zichtbaar maken. Via een uitgebreid kennisprogramma worden de 45 deelnemende bedrijven gestimuleerd elk jaar weer een stapje beter te presteren.

Op 11 april werden de kringloopcertificaten uitgereikt aan de deelnemende boeren. Na een welkom door Arnold van Adrichem (LTO DelflandsGroen) werd er dieper in gegaan op alle cijfers door Jeroen van der Meer (Dirksen Management Support). Burgemeester Fenna Noordermeer reikte de certificaten uit, onder toeziend oog van de gedeputeerde Frank Rijkaart (provincie Zuid-Holland), Hoogheemraad Stijn van Boxmeer (HoogheemraadschapDelfland) en betrokkenen van het Ministerie van LNV. Lees hier meer over de kringloopboeren in Midden-Delfland.

Ik doe mee

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit kun je verwachten: Hoe kunt u als boer zelf aan de slag? Hoe zitten beloningssystemen in elkaar? Hoe wordt in de pilots met data omgegaan? Hoe zorgt het Ministerie voor integraal beleid?

Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt vanaf nu de laatste ontwikkelingen.
Helaas! Er is iets misgegaan.

Samenwerkings­partners